Wielkość tekstu:

Aktualności

MARZEC MIESIĄCEM ZAWODOWCÓW

Zapraszamy przyszłych absolwentów szkół podstawowych do zapoznania się z ofertą naszej szkoły w zakładce "REKRUTACJA"

Kształcimy w zawodach:

- technik hotelarstwa;

Pracownik obsługi hotelowej jest zawodem, dzięki któremu uczniowie zdobędą umiejętności w zakresie profesjonalnej obsługi gości, organizacji konferencji, spotkań oraz zarządzania usługami gastronomicznymi i noclegowymi. Absolwenci będą mogli pracować w hotelach, pensjonatach i innych obiektach turystycznych.

- technik organizacji turystyki;

Praca w biurze podróży, praca jako rezydent w hotelach na całym świecie, animator czasu wolnego, pilot wycieczek krajowych i zagranicznych, przewodnik turystyczny - to wyznaczniki tego zawodu.

-technik żywienia i usług gastronomicznych;

A może marzysz o zawodzie restauratora?? Chciałbyś prowadzić własną restaurację lub komponować kulinarne uczty dla gości? Zapraszamy do nas. W ramach kształcenia proponujemy kurs baristy, zagadnienia związane z szeroko pojętą dietetyką, obsługa gości i organizacją cateringu.

DZIEŃ OTWARTY SZKOŁY:  03 KWIETNIA 2025r. w godz. 16.00 - 19.00.   ZAPRASZAMY!

Biuro Edukacji Miasta Stołecznego Warszawy w 160 warszawskich szkołach średnich przygotowaliśmy blisko 20 tys. miejsc w 669 oddziałach klas pierwszych, w tym w:

  • 44 technikach - ponad 5,5 tys. w 185 oddziałach,
  • 18 branżowych szkołach I stopnia – blisko 1,3 tys. w 43 oddziałach,
  • 98 liceach ogólnokształcących – ponad 13 tys. miejsc w 441 oddziałach.

Szczegóły:  https://edukacja.um.warszawa.pl/marzec-miesiacem-zawodowcow?_AssetPublisher_XvnmoUeLVcGX_cur=1

Zapraszamy do THTG 21 !

Wróć