MARZEC MIESIĄCEM ZAWODOWCÓW

Zapraszamy przyszłych absolwentów szkół podstawowych do zapoznania się z ofertą naszej szkoły w zakładce "REKRUTACJA"
Kształcimy w zawodach:
- technik hotelarstwa;
Pracownik obsługi hotelowej jest zawodem, dzięki któremu uczniowie zdobędą umiejętności w zakresie profesjonalnej obsługi gości, organizacji konferencji, spotkań oraz zarządzania usługami gastronomicznymi i noclegowymi. Absolwenci będą mogli pracować w hotelach, pensjonatach i innych obiektach turystycznych.
- technik organizacji turystyki;
Praca w biurze podróży, praca jako rezydent w hotelach na całym świecie, animator czasu wolnego, pilot wycieczek krajowych i zagranicznych, przewodnik turystyczny - to wyznaczniki tego zawodu.
-technik żywienia i usług gastronomicznych;
A może marzysz o zawodzie restauratora?? Chciałbyś prowadzić własną restaurację lub komponować kulinarne uczty dla gości? Zapraszamy do nas. W ramach kształcenia proponujemy kurs baristy, zagadnienia związane z szeroko pojętą dietetyką, obsługa gości i organizacją cateringu.
DZIEŃ OTWARTY SZKOŁY: 03 KWIETNIA 2025r. w godz. 16.00 - 19.00. ZAPRASZAMY!
Biuro Edukacji Miasta Stołecznego Warszawy w 160 warszawskich szkołach średnich przygotowaliśmy blisko 20 tys. miejsc w 669 oddziałach klas pierwszych, w tym w:
- 44 technikach - ponad 5,5 tys. w 185 oddziałach,
- 18 branżowych szkołach I stopnia – blisko 1,3 tys. w 43 oddziałach,
- 98 liceach ogólnokształcących – ponad 13 tys. miejsc w 441 oddziałach.
Szczegóły: https://edukacja.um.warszawa.pl/marzec-miesiacem-zawodowcow?_AssetPublisher_XvnmoUeLVcGX_cur=1
Zapraszamy do THTG 21 !